I samarbeid med NSB tilbyr Tons of Rock festivalen publikummet sitt en unik, rocka og miljøvennlig transport, med  eget Tons of Tog  fra
Trondheim – Halden.

Stort publikum fra Trondheim

Festivalsjef Svein Bjørge forteller: «Vi er veldig fornøyd med å få til et samarbeid med NSB med et Tons of Rock Tog fra Trondheim – Halden. Vi ser at festivalen har et stort publikum i Trondheim og langs Dovrebanen generelt, så med dette samarbeidet gir vi publikum en unik mulighet til å starte festivalen allerede i det de går på toget. I tillegg er dette en miljøvennlig måte å reise til og fra festivalen, hvilket også er viktig for Tons of Rock. Dette blir moro. Nesten så jeg får lyst til å ta turen selv!»

Med Tons of Rock har rock- og metallpublikummet fått sin årlige samlingsplass. På sine tre år har festivalen etablert seg som en av landets aller største og unike festivaler. I fjor gjestet 24.000 publikummere fra hele 31 nasjoner Halden for å delta på en av Europas mest hardtslående og enestående festivaler.

Unik togreise med NSB

Vi synes det er tøft med et Tons of Rock Tog. «En togreise fra Trondheim til Halden kan i utgangspunktet føles lang. Men med festivalstemning om bord vil turen bli en stor opplevelse. Festivalen starter rett og slett på toget. Togturen er også en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre som skal til Tons of Rock i Halden. Med dette ønsker NSB å vise at vi selger opplevelser til våre gjester. Dette vil bli en unik togreise! NSB stiller også med skikkelig rocka konduktører!» Sier Markedsanvarlig i NSB Terje Fossum.

Billigere, miljøvennlig og ingen stillesone.

For halv pris av ordinær togbillettpris vil publikum få mulighet til å starte festivalen i Trondheim allerede torsdag morgen den 22. juni og reise sammen med likesinnede. Det blir underholdning på turen ned mot festivalen, egen rock -DJ og servering av egnet drikke.

Hjemturen fra Halden velger man fritt etter når man ønsker å være tilbake.

Bestilling av billetter til Tons of Rock Toget: Send e-post til dovrebanen@nsb.no

Vel fremme i Halden vil Tons of Rock vise seg i sine massive omgivelser på Fredriksten festning. Her vil publikum oppleve konserter med artister som Sabaton, Satyricon, Emperor,  Airbourne m.fl.

Tons of Rock Toget er det rutegåendetoget fra Trondheim torsdag morgen den 22. juni klokken 08:18 og ankommer Oslo S klokken 15:04, der det er satt av togvogner til festivaldeltakerne. I Oslo blir det togbytte til R20 togene til Halden.

 

 

Tons of Rock 2017 arrangeres 22. til 24. juni på Fredriksten Festning i Halden. Billetter i salg Her