6 nye band klare

Vår adventskalender har bare én luke, men den er til gjengjeld så tradisjonell, magisk og spennende på én gang at vi føler den går alle andre kalendere en høy gang. Vi har fått tak i en riktig godbit, og et av bandene som har vært aller mest etterspurt av publikum: Nemlig Megadeth. Dave Mustaine har siden sin tid i Metallica bygget sitt eget band til å bli et av verdens største thrashband, og de var sist aktuelle herover med gigasuksessen The Big 4 sammen med Metallica, Slayer og Anthrax.

 

I tillegg kan vi friste med tre andre nyslipp. Svenske Pain er hjertebarnet til produsent og musiker Peter Tägtgren, og godt kjent for det norske publikummet. Tägtgren er ellers kjent som mannen bak The Abyss Studio og svensk signaturlyd, bandet Hypocrisy og nå sist samarbeidet Lindemann med Rammsteins Till Lindemann.

Spellemannvinnerne Nekromantheon fra Kolbotn er Norges kanskje ledende thrashband, og kommer til oss for å vise hvorfor.

Eurotrash fra flatbygdene er et annet navn å holde ører og øyne oppe for, da poppunken deres er så fengende og deilig at det er umulig å ikke la seg rive med.

 

Tidenes rock/metal samling i Norge

Og det går ikke upåaktet hen at Tons of Rocks lineup blir sterkere enn noensinne, og vi tør vel påstå uten særlige forbehold at fra 23. til 25. juni neste år finner man en ansamling med navn man aldri har vært i nærheten av på festivaler i Norge. Med Ozzy og Tony Iommi i spissen for Black Sabbath, en av rockens mest notoriske bad guys Nikki Sixx og hans Sixx:A.M., sjokkrockens grand old man Alice Cooper, den polske dødmetallens høye beskytter Nergal, og nå riffpresident og eksentriker Dave Mustaine på plass, vil fantastiske Fredriksten Festning være stedet legendene virkelig møtes til sommeren.

 

Rekordsalg

Dette gjenspeiler seg også i et helt fantastisk billettsalg som knuser alle rekorder, og vi kan fortelle at det er kun 500 torsdagsbilletter igjen på Fredriksten Festning. Hotell- og VIP-pakker er for lengst utsolgt, og publikum bør kjenne sin besøkelsestid og benytte seg av juletilbudet vårt som gjelder nå.

 

Hotellpakke – UTSOLGT

VIP-Pakke – UTSOLGT

Dagspass Torsdag: KUN 500 billetter igjen.

Festivalpass. JULETILBUD UT ÅRET TIL 2090,-  + AVGIFT.  ( Fullpris fra 2016; 2250,- + avgift)

 

Billetter kjøpes her:

http://www.billettservice.no/artist/tons-of-rock-tickets/935524

 

https://www.facebook.com/TonsOfRockFestival/

www.tonsofrock.no