ArtistMusikk

TIDENES TONS OF ROCK SLIPP!

By oktober 29, 2018 No Comments

KISS & DEF LEPPARD

+ mer enn 20 band klare for TONS OF ROCK 2019.

 

KISS

YOU WANTED THE BEST, YOU GOT THE BEST! Ingen band har vel inspirert flere hardrockere, og gitt generasjoner så mye glede med sine fantastiske show som KISS. Etter 45 år har rock n roll-legendene KISS kunngjort at de i 2019 drar ut på sin siste turné noensinne og 27.Juni kommer de til Tons of Rock. Dette blir en historiske kveld på Ekebergsletta i Oslo.

DEF LEPPARD

Legendariske Def Leppard er også bekreftet til Tons of Rock. Britene har solgt over 100 millioner album, og nylig avsluttet de en stadionturne i USA med imponerende 1 million solgte billetter. I tillegg er de en av fem band i verden som har solgt mere en 10 millioner eksemplarer av to ulike album med Pyromania og Hysteria. Fredag 29.Juni spiller de på Tons of Rock.

 

TIDENES TONS OF ROCK SLIPP

Vi er ekstremt stolte av å presentere følgende band i første slippet til Tons of Rock 2019, og det kommer mere.

 

KISS – DEF LEPPARD – DROPKICK MURPHYS  – IN FLAMES – BEHEMOTH – GLUECIFER – TESTAMENT – MAYHEM – ULVER – OSLO ESS – POWERWOLF – TESSERACT – AMARANTHE – CARCASS – BURY TOORROW – WHILE SHE SLEEPS – DJERV – BLACK DEBBATH – VLTIMAS – OBLITERATION – HALLAS  + flere blir annonsert.

 

BILLETTSALGET STARTER ONSDAG 31.10.2018 KL 09.00