Artist

TONS OF ROCK 2019 PROGRAMMET ER KOMPLETT!

By februar 22, 2019 No Comments

Artister fra Australia, Finland, USA, England, Frankrike og Mongolia annonsert.

I dag presentere vi de 6 siste artistene til Tons of Rock 2019. De australske rockerne i  WOLFMOTHER som solgte ut Sentrum Scene i rekordfart forrige gang de var i Norge. De amerikanske thrash/ deathmetal pionerene POSSESSED som kommer på et uhyre sjeldent Norges besøk. Storslått finske melodiøs death-metal  med KALMAH. Det revolusjonerende elektronika-metal vidunderet i franske PERTUBATOR . Klassikk engelske hardrock med INGLORIOUS  og ikke minst den mongolske folkemetal sensasjonenTHE HU med 10 millioner visninger på youtube på sin første singel.

Vi er enormt stolte av årets program. Vi har sikret oss flere av verdens største navn, kombinert med eksklusive og helt unike konserter, band fra en rekke ulike land og kontinenter, og ikke minst mange sterke norske band. Dette overgår alt vi har gjort tidligere, og vi takker for fantastiske tilbakemeldinger og rekordsalg.  Nå teller vi dagene til det braker løst på Ekebergsletta i Oslo med 3 scener, nærmere 40 band, handlegater, godt utvalg i serveringsteder, tivoli, og en fantastisk festivalcamp. Vel møtt til Tons of Rock 2019.  Billetter kjøper du her:

 

HISTORISK LINEUP PÅ TONS OF ROCK 2019!

KISS sin avskjedsturne

Eneste sommerfestival i Norge med Volbeat

Rock & roll hall of fame klare Def Leppard tilbake til Norge

Slayer sin siste konsert i Norge noensinne.

Dream Theater sin eneste konsert i Norge i 2019

Gluecifer sin første festival i Oslo på 15 år.

Satyricon gjøre albumet «Rebel Extravanagza» i sin helhet, og det skjer kun på Tons of Rock 2019.

Ulver fremfører sitt siste album for første gang i Oslo.

Djerv gjør comeback, og Tons of Rock er første konsert.

+ konserter med storheter Dropkick Murphys og album aktuelle In Flames, og band som Behemoth, Raga Rockers Oslo Ess, Testament, Mayhem og mange flere. Komplett program her: