Generelt

GOURMET-MAT INNTAR ROCKEFESTIVAL

By mai 10, 2019 No Comments

NÅR TUSENVIS AV ROCK- OG METALFANS MØTES PÅ EKEBERGSLETTA 27.- 29. JUNI UNDER MUSIKKFESTIVALEN TONS OF ROCK, ER DET OSLOS LEGENDARISKE RESTAURANT, PALACE GRILL, SOM STÅR BAK KJØKKENBENKEN. RESTAURANTEN FEIRER SIN 25 ÅRSDAG MED HVA DE LIKER ALLER BEST, LAGE MAT SOM ROCKER GANENE TIL PUBLIKUMMET.

Den anerkjente restauranten på Solli, Palace Grill, dobler sin normale kapasitet på intime 24 plasser, og serverer 4- retters middag til 50 heldige publikummere, tre ganger om dager under festivalen.

Palace grill samarbeider med det kjente cateringfirmaet foodoccasion, og lager et eget restaurantlokale på festivalen!

– Det skal smelle, lover daglig leder for pop up restauranten, Fabian Lübbe Løvseth.

– Vi liker å se på oss selv som utradisjonelle. Vi skal være best i klassen med all vår personlighet og kunnskap. Når vi nå fikk sjansen til å kokkelere til det kuleste festivalpublikummet, og med Kiss, Volbeat og Def Leppard, for bare å nevne noen på scenen like ved oss, ja, da kunne vi ikke hatt bedre arbeidsforhold. Vi lover en skikkelig rocka meny som skal smelle, med tons av digge råvarer!

MAT FOR ALLE

Ansvarlig fra Tons of Rock, Dan Marius Nordhagen, kunne ikke vært mer glad for at det nettopp er Palace Grill som skal ta festivalmaten til nye høyder. -Vi tilbyr tre fullstappa dager på Ekeberg hvor musikken, men også det sosiale står i høysete. At vi nå kan tilby publikummet vårt en fireretters meny, med en av de mest legendariske og beste kjøkken i byen, er utrolig kult. Palace Grill kler festivalen godt, og er et nydelig supplement til all den andre maten du også får servert på arenaen. Her er det mat for alles smaker og lommebøker.

Meny som vil bli servert på festivalen:

  • Grillet Kveite-tartar fra Hjelmeland , tataki, vårløk,  fennikkel espuma , crisp
  • Foiegras terrine med Brioche brød , servert med søtt og salt
  • Okse Entrecote grillet og servert med rødvinskokt løk, sommersopp og  asparges,  rødvinsglace og rosmarin
  • Sjokoladeterrine med  passionsfrukt, servert med bringebær og Vhalrona-Nougatte

OM PALACE GRILL

Gourmetrestauranten har holdt på siden 26.juni i 1994- og har blitt en av de mest legendariske restaurantene i Oslo med sin kompromissløse kokkekunst, 24 sitteplasser og 10- retters meny. Nær Nirvana for smaksløkene, omtalte DN sitt besøk hos Palace Grill i 2018.