Informasjon

Ekeberg camping gjøres om til festivalcamp – Tons of Camping – fra onsdag ettermiddag til søndag. Her ligger du da på en 3-stjernes camping med alle fasiliteter med toalett, dusj, vask, klesvask, kiosk helt inntil festivalarenaen.
Det vil bli mulighet til å kjøpe frokost på campingområdet og det er lov med medbragt.

Campingen vil av sikkerhetsmessige grunner bli gjerdet inn og alle som skal ha adgang til campen må kjøpe en Personbillett på forhånd på Ticketmaster. Det vil være adgangskontroll til campen under hele festivalperioden.

Utsjekk fra campingen er kl. 12:00 på søndag.

Det er aldersgrense 18 år på Campingområdet, Det kan gjøres unntak hvis det kan dokumenteres at barn er med foreldre. Vi anbefaler å ikke ha med barn på festivalcampingen

Festivalcampen åpner allerede onsdag 26. juni kl. 17:00

Det vil være mulighet for å bytte festivalbillett til armbånd ved innsjekk til camping onsdag ettermiddag/kveld. Torsdag må dette gjøres ved inngangen til festivalområdet.

NB: Det er kun festivalpass som kan hentes ut ved campinsjekk. VIP-oppgraderinger og dagspass må hentes ut ved inngang til festivalområdet torsdag, eller den dagen du skal på festivalen.

Strøm: Har du behov for tilkobling til strøm, fås dette kjøpt ved ankomst. Strøm er KUN tilgjengelig for bobil, campingvogn og buss. Prisen er 600,- fra onsdag til søndag, og 450,- fra torsdag til søndag. PS: Man må ha med egen skjøteledning på 25m for å koble seg til strømmen.

 

Camping før eller etter festival:
Ekeberg camping vil ha ordinær drift frem til onsdag 26.juni klokken 12.00, og fra mandag 12.00 etter festivalen. Dersom du ønsker å være på campingen i dagene før eller etter festival må dere sjekke inn på Ekeberg Camping som vanlig campinggjester.NB! Det vil IKKE være mulig å oppholde seg på campingplassen mellom 12.00-17.00 onsdag 26.juni eller mellom 12.00 søndag 30.juni – 12.00 mandag 1.juli. Dette på grunn av omrigging fra vanlig camping til festivalcamping. Om du camper på Ekeberg Camping før festivalen og har campingbillett til festivalen må du likevel ut av campingen 12.00 onsdag 26.juni og sjekke inn på festivalcampingen 17.00 onsdag 26.juni. Hvis du vil være igjen på Ekeberg Camping etter festivalen er du nødt til å finne en mellom-overnatting fra søndag til mandag. Alle gjester må ut av festivalcampen 12.00 søndag 30.juni og kan sjekke inn på vanlig Ekeberg Camping tidligst 12.00 mandag 1.juli.

Campingbilletter

Camping personbillett

199 kr

+ billettavgift

Alle som skal bo på campingen må ha egen personbillett.

Camping - Ferdig Bobil

UTSOLGT

7 490 kr

+ billettavgift

Ferdig oppsatt bobil med plass til 4.

NB: Husk at alle hoder må kjøpe egen personbillett også.

Camping Teltpakke - 4 personer

UTSOLGT

1 490 kr

+ billettavgift

Ferdig oppsatt telt med plass til 4.

NB: Husk at alle hoder må kjøpe egen personbillett også.

Camping Teltplass billett

UTSOLGT

990 kr

+ billettavgift

1 plass gjelder for 3,5 x 3,5m.

NB: Husk at du trenger personbillett i tillegg til denne.

MC-Camp med teltplass

UTSOLGT

990 kr

+ billettavgift

Billett med teltplass til eget område for bikere.

NB: Husk at alle hoder må kjøpe egen personbillett også.

Camping med Vogn/bobil-plass

UTSOLGT

1 490 kr

+ billettavgift

Gjelder kjøretøy opp til max 10 meter.

NB: Husk at alle hoder må kjøpe egen personbillett også.

Camping med buss

UTSOLGT

2 490 kr

+ billettavgift

Gjelder kjøretøy over 10 meter i lengde.

NB: Husk at alle hoder må kjøpe egen personbillett også.

Camping personbillett
Alle som skal bo på campingen må ha egen personbillett. Dette gjelder også de som kjøper teltpakke, eller andre camping billetter. Personbilletten gir tilgang til egen eksklusiv sluse mellom camping og festivalplassen. Raskt og effektivt, slipper kø!

Camping – Ferdig bobil
– 4 senger pr bil
– Kommer med sengetøy og kjøkkenutstyr
– Tilkoblet strøm
– Blir levert ferdig oppstilt på campen.

Camping Teltpakke – 4 personer
Kjøp ferdig oppsatt 4- mannstelt, og teltet er ditt etterpå! Enkelt og praktisk. Når du ankommer området og fremviser din billett vil du få utdelt ditt ferdig opprigget 4-mannstelt.

Camping Teltplass billett
1 pass gjelder for 3,5 x 3,5m. Bruker man større plass, må man betale for større areal. Campingpasset gjelder for onsdag ettermiddag – søndag formiddag. Utsjekk 13:00! Campingen er lukket kun for de som har festivalpass/dagspass til festivalen.

MC-Camp med teltplass
Det blir holdt av eget område for bikere. Man kan sette opp telt på utdelt MC plass og man kan parkere sykkel ved teltet.

Camping med Bobil-plass
Gjelder bobil opp til max 10 meter.

Camping med buss
Gjelder kjøretøy over 10 meter i lengde.

Ofte stilte spørsmål

Må alle ha personbillett?

Ja, alle må ha personbillett, også den som kjøper plassbillett. Vær obs. på at ved bestilling kan ikke plassbillett kjøpes uten personbillett i tillegg. Alle personbillettholdere MÅ være i følge med plassbillettholder, eller hentes av vedkommende ved ankomst. Bruk av plass uten gyldig plassbillett og opphold på campinga uten gyldig personbillett/bånd vil medføre bortvisning.

Kan jeg parkere på campingen?

Nei, parkering må kjøpes utenom, med mindre du har campingvogn – da kan bil parkeres ved siden av vogn.

Er det mulig å dusje på campingen?

Det kan du, og dusjene er tilgjengelige 08:00-20:00.

Kommer jeg til å få sove om natten?

Det skal være ro på campinga 23:00 iht. Oslo kommunes regler, og vektere kan bortvise gjester som ikke retter seg etter alminnelig ro og orden eller andre forordninger fra Tons of Rocks personale.

Når åpner egentlig campingen?

Campinga er åpen fra 17:00 onsdag, og alle må være ute innen søndag 12:00 – om ikke vil vogner, biler o.l. taues bort for eiers regning.

Komme mindreårige inn på campinga?

Aldersgrense på campinga er 18 år. Vi gjør unntak dersom vedkommende er i følge med foresatte, men dette anbefales ikke.

Hvordan er det med mat og drikke på campinga?

All mat og drikke er tillatt på eget campingområde. Grill, primus e.l. og annen bruk av åpen ild tillates ikke. Det vil finnes muligheter for å kjøpe mat på campinga også. Bruk av gasskomfyr e.l. inne i egen bobil er også forbudt.

Kan jeg komme med telt e.l. som er større enn 3,5x3,5m?

Det må være tre meter mellom hver boenhet ifølge brannforeskriftene, så da må du kjøpe flere teltplasser i så fall.

Går det bra om jeg har campingvognen festet til for eksempel en varebil, og parkerer den på campingen?

Ja, så lenge du ikke overstiger 10 meter, og så lenge den hverken har soveplass eller soves i. Da er den i så fall en boenhet i følge brannforeskriftene, og må ha tre meter mellomrom til vogna.

Kan jeg vaske klær?

Ja, det går an å leie tid på en av vaskemaskinene på campinga. Disse er åpne 08:00-20:00.

Alt du trenger til campingen

Europris er stolt partner til årets Tons of Rock og vil gjerne bidra til å gi alle festivaldeltakere Mer Til Overs! Kjøp det meste du trenger til campen og hent varene på Festivalcampen når du ankommer.
Produktene du kjøper kan hentes på Ekebergsletten, på baksiden av merchteltet ved festivalinngangen fra 12:00-18:00 onsdag 26. juni.

Spørsmål om produktene eller feil/reklamasjoner kan de kontakte Europris Bryn eller kvalitet@europris.no. For spørsmål rundt nettbutikken eller pickup point kontakt tonsofrock@fanwear.no.