Generell info

BARN UNDER 8 ÅR GRATIS

Tons of Rock praktiserer fri aldersgrense på festivalområdet. Små barn skal til enhver tid være med en forelder/foresatt, samt at de skal beskyttes mot høy lyd.

– Synlig berusede personer med mindre barn vil ikke bli akseptert og tatt hånd om av profesjonelt personell.
– Alle barn under 8 år kommer gratis inn på festivalen. For barn over 8 år gjelder vanlig festivalbilletter.
– Alle barn under 12 år må likevel bli registrert i forkant av festivalen, uavhengig om du har kjøpt billett eller om barnet er under 8 og kommer gratis inn.
– Registreringsskjema finner du under og husk at skjema gjelder for ETT barn. Alle barn MÅ registreres innen Tirsdag 25. Juni 2019.
– Husk og ha med registrering og gyldig legitimasjon av barnet ved ankomst. Kommer du med flere barn må du kunne dokumentere registreringen av alle barna. Det er en registrering pr barn.

Vi tar barnas sikkerhet på alvor og ber deg derfor lese følgende:
– Husk medbringe hørselsvern for barna
– Pakk solkrem
– Pakk sokkeskift
– Sørg for at barnet får i seg nok væske.

Vi setter veldig pris på og ønsker motivere neste generasjons rockere, men Tons of Rock er i hovedsak en fest for de voksne. Vi ber deg om og bruke fornuft når det kommer til alkohol og beruselse rundt barna samt at barna bør plasseres hos en barnevakt før kvelden.

Registreringsskjema finner du her: 

 

FUNKSJONSHEMMEDE

Om du har en nedsatt funksjonsevne og har behov for ledsager når du skal på Tons of Rock har vi følgende prosedyre:

Tons of Rock praktiserer fri adgang til ledsager med gyldig (offisielt) ledsagerbevis, forutsatt at gjesten har gyldig festivalpass/dagspass.
Det er kun én form for ledsagerbevis som er gyldig!

Tilgang MÅ registreres innen fristen og vil ikke behandles på området.

Registreringsfrist: 1. Juni 2019

Behandling av registrering starter: 1.Mars og du vil etter denne datoen få fortløpende beskjed om registreringen er vellykket.

Pass til ledsager utstedes i akkrediteringsboden ved ToR sin hovedinngang, men husk at du MÅ kunne vise til godkjent før registrering, (svar Mail fra oss holder) , gjesten med billett MÅ være med og ta med gyldig ledsagerbevis på nytt. Ledsager får kun tilgang for en dag av gangen.

Registreringsskjema finner du her:

LEGITIMASJONSPLIKT, SERVERING

Det er streng legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

 

ALKOHOLKONTROLL

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor overstadig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol, utvist fra festivalområdet og fratatt festivalpasset.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne med ansvar for barn under 18 år vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.
TA VARE PÅ HVERANDRE

Parkering og transport

PARKERING

Parkering Camp er en parkeringsmulighet for våre gjester som har camppass. Du kan parkere i umiddelbar nærhet til festivalcampen fra kl.17.00 onsdag 26.juni og må fjerne bilen senest 12.00 søndag 30.juni

3-dagers parkering gjelder på vår festivalparkering. Med denne billetten kan du parkere fra kl.12.00 torsdag 27.juni og må fjerne bilen senest 1000 søndag 30.juni

Dagsparkering gjelder på vår festivalparkering. Med denne billetten kan du parkere fra kl.12.00 den dagen du har kjøpt billett, og bilen må fjernes senest 10.00 dagen etter.

Trykk her for å kjøpe parkeringsbillett.

TRANSPORT

Det er flere måter å komme seg effektivt til og fra festivalen på.

Shuttlebuss: Det blir satt opp shuttlebusser tur/retur sentrum. Nærmere info kommer!
Trikk (fra / til Oslo S – Ekebergsletta): Nr 18 og nr. 19 (Stoppested: Sportsplassen)
Buss (fra / til Oslo S): nr 34 og nr 74 (Stoppested: Ekeberg Camping)
T-bane (fra / til Oslo S – Brattlikollen) Nr 1 og nr. 4 (Stoppested: Brattlikollen)

Overnatting

TONS OF CAMPING

Ekeberg camping gjøres om til festivalcamp – Tons of Camping – fra onsdag ettermiddag til søndag. Her ligger du da på en 3-stjernes camping med alle fasiliteter med toalett, dusj, vask, klesvask, kiosk helt inntil festivalarenaen.
Det vil bli mulighet til å kjøpe frokost på campingområdet og det er lov med medbragt.

Campingen vil av sikkerhetsmessige grunner bli gjerdet inn og alle som skal ha adgang til campen må kjøpe en Personbillett på forhånd på Ticketmaster. Det vil være adgangskontroll til campen under hele festivalperioden.

Alle som bor på campingen får egen eksklusiv inngang rett inn til festivalområdet. Da slipper du køer i inngangen.

Utsjekk fra campingen er kl. 12:00 på søndag.

HOTELLPAKKE

Scandic Hotell er Tons of Rock sin offisielle samarbeidspartner.
De losjerer både artister og stab – og ikke minst har de tilbud til dere, vårt publikum. Scandic Hotell Vulkan gjøres om til Tons of Rock sitt offisielle festivalhotell, og her bor du sentralt med gode fasiliteter og rock fra morgen til kveld.

Se hotellpakkene her.

Mat og handel

Har du et kick ass kjøkken, eller ei fet sjappe du kunne tenke deg å profilere under Norges største open air rock- og Metalfestival? Da bør du lese videre!

 

Etterspørselen etter en salgsstand på Tons of Rock øker for hvert år. Nå går vi inn i vårt sjette festival-år, med ny location, tredoblet kapasitet og en fantastisk lineup, og derfor ønsker vi å engasjere de aller beste aktørene noensinne! Om du ønsker å bidra til at vårt publikum får tidenes festivalopplevelse, i tillegg til å eksponere deg for flere titalls tusen potensielle kunder, anbefaler vi at du søker NÅ!

 

Det er et begrenset antall plasser i både Foodcourt og Handelsby og det er ikke førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Vi vurderer hver søker på eget grunnlag for å kunne sikre det beste tilbudet for vårt publikum. Derfor må alle som ønsker en stand fylle ut vårt søknadsskjema, og det er viktig at du gir oss så mye informasjon som mulig; inkludert fotografier av din stand/bil, menyer, og produkter.

SØKNADSFRIST: 1.MARS 2019

 

 
 

Opplev Oslo

I tillegg til å være Norges største by, er dessuten Oslo en av de eldste byene i landet. Oslo utgjør også en kommune og et fylke og ligger innerst i Oslofjorden.

Oslo sies å være byen som har alt, her har vi storbyliv, et mangfold av kulturer, landets mest pulserende uteliv, marka, sjøen, parker, gourmetrestauranter og festivaler. For å nevne noe. Det er få byer i verden som kan måle seg med Oslo når det kommer til antall konserter pr år fordelt på innbyggertall.

For en komplett Oslo guide anbefaler vi å besøke Visit Oslo sin nettside, her finnes det et hav av ting å gjøre samt oppleve. https://www.visitoslo.com/no/

Kommer snart:
Tons of Rock sin egen Opplev Oslo liste, hvor vi vil anbefale alt fra barer, musikksjapper, venuer til historiske steder så følg med oss!