Generell info

FRI ALDERSGRENSE

Tons of Rock praktiserer Fri Aldersgrense på festivalområdet. Små barn skal til enhver tid være med forelder/foresatt, samt at de skal beskyttes mot høy lyd. Synlig berusede personer sammen med mindre barn vil ikke bli akseptert og tatt hånd om av profesjonelt personell.

 

BARN UNDER 8 ÅR GRATIS

Barn under 8 år går gratis på festivalen, sammen med betalende forelder/foresatt. Barn under 12 år må registreres ved ankomst.

 

FUNKSJONSHEMMEDE

Tons of Rock er åpen og tilgjengelig for alle, men det kan til tider være utfordrende å komme seg fram overalt, særlig ved regn. Det skyldes både at festivalen arrangeres i friluft, men også fordi det er mye folk. Vi anbefaler alle rullestolbrukere å ha med seg en ledsager. Tons of Rock praktiserer fri adgang til ledsager med gyldig offisielt ledsagerbevis, forutsatt at gjesten har festivalpass/dagspass. Dette må søkes om og innvilges i forkant av festivalen, mer info kommer. Det er tilgjengelig HC-toalett på både camp og festivalområde.

LEGITIMASJONSPLIKT, SERVERING

Det er streng legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

 

ALKOHOLKONTROLL

Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor overstadig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol, utvist fra festivalområdet og fratatt festivalpasset.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne med ansvar for barn under 18 år vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.
TA VARE PÅ HVERANDRE

Parkering og transport

PARKERING

Det vil være begrenset med parkering på Ekebergsletta, og KUN på forhåndssalg, så langt plassene rekker. Mer informasjon kommer snart.

TRANSPORT

Det er flere måter å komme seg effektivt til og fra festivalen på.

Shuttlebuss: Det blir satt opp shuttlebusser tur/retur sentrum. Nærmere info kommer!
Trikk (fra / til Oslo S – Ekebergsletta): Nr 18 og nr. 19 (Stoppested: Sportsplassen)
Buss (fra / til Oslo S): nr 34 og nr 74 (Stoppested: Ekeberg Camping)
T-bane (fra / til Oslo S – Brattlikollen) Nr 1 og nr. 4 (Stoppested: Brattlikollen)

Frivillig

Hvert år har vi mange som ønsker å være frivillige på Tons of Rock. Bli med å bidra til Norges store rock- og metalfestival i hyggelig omgivelser. Se hvordan festivalen fungerer «innenfra» og få nye venner med felles interesser som festival, rock og metal. Vi opplever at de frivillige koser seg på festivalen og veldig mange kommer igjen år etter år fordi «det er kjempemoro».

Lær mer og søk om frivillig her

Overnatting

TONS OF CAMPING

Ekeberg camping gjøres om til festivalcamp – Tons of Camping – fra onsdag ettermiddag til søndag. Her ligger du da på en 3-stjernes camping med alle fasiliteter med toalett, dusj, vask, klesvask, kiosk helt inntil festivalarenaen.
Det vil bli mulighet til å kjøpe frokost på campingområdet og det er lov med medbragt.

Campingen vil av sikkerhetsmessige grunner bli gjerdet inn og alle som skal ha adgang til campen må kjøpe en Personbillett på forhånd på Ticketmaster. Det vil være adgangskontroll til campen under hele festivalperioden.

Alle som bor på campingen får egen eksklusiv inngang rett inn til festivalområdet. Da slipper du køer i inngangen.

HOTELLPAKKE

Scandic Hotell er Tons of Rock sin offisielle samarbeidspartner.
De losjerer både artister og stab – og ikke minst har de tilbud til dere, vårt publikum. Scandic Hotell Vulkan gjøres om til Tons of Rock sitt offisielle festivalhotell, og her bor du sentralt med gode fasiliteter og rock fra morgen til kveld.

Se hotellpakkene her.

Mat og handel

Ønsker du å ha en salgsstand på Tons of Rock 2019 ? Les videre her.
Etterspørselen til å ha salgs-stand på festivalen vokser hvert år. Vi går nå inn i vårt sjette festival-år og ønsker å engasjere de beste kandidatene for å sikre publikum den beste festivalopplevelsen på Tons of Rock noensinne.

Det er et begrenset antall plasser i både Foodcourt og Handelsby og det er ikke første mann til mølla prinsippet som gjelder. Vi vurderer hver søker på eget grunnlag for å kunne sikre det beste tilbudet for vårt publikum. Derfor må alle som ønsker en stand fylle ut vårt søknadsskjema, så det er viktig at du gir oss så mye informasjon som mulig; inkludert fotografier av din stand/bil, menyer, og produkter.

Mer info kommer snart!

Opplev Oslo

I tillegg til å være Norges største by, er dessuten Oslo en av de eldste byene i landet. Oslo utgjør også en kommune og et fylke og ligger innerst i Oslofjorden.

Oslo sies å være byen som har alt, her har vi storbyliv, et mangfold av kulturer, landets mest pulserende uteliv, marka, sjøen, parker, gourmetrestauranter og festivaler. For å nevne noe. Det er få byer i verden som kan måle seg med Oslo når det kommer til antall konserter pr år fordelt på innbyggertall.

For en komplett Oslo guide anbefaler vi å besøke Visit Oslo sin nettside, her finnes det et hav av ting å gjøre samt oppleve. https://www.visitoslo.com/no/

Kommer snart:
Tons of Rock sin egen Opplev Oslo liste, hvor vi vil anbefale alt fra barer, musikksjapper, venuer til historiske steder så følg med oss!