Nettbutikken håndteres av vår partner Fanwear, og alle spørsmål angående produkter og nettbutikken kan rettes til tonsofrock@fanwear.no.

Alle produkter sendes etter 3-5 virkedager hjem på døra via «Helt Hjem». Betaling skjer via enten kort eller med Klarna i utsjekkingen.

Hvis ikke denne nettbutikkløsningen fungerer optimalt på din skjerm kan du også gå direkte til https://fanwear.no/collections/tons-of-rock.

Tidenes Tons Of Rock nærmer seg og i år har vi laget enda flere offisielle Tons Of Rock merchprodukter, og alle de største bandene har varslet at de kommer med mye FET merchandise.

For at opplevelsen din skal bli så bra som mulig, så lager vi tidenes største og beste TONS merch-telt.

 

Bestill på nettbutikk i forkant av festivalen, slipp kø og spar frakt!

Reaksjonen fra da vi lanserte nettbutikken var utrolig bra, og veldig mange har allerede bestilt årets TONS-merch.

Produktene som bestilles i nettbutikken hentes GRATIS i pickup-point under festivalens åpningstid, ellers så kan de hentes fra utsiden av festivalområdet på baksiden av teltet onsdag 26. juni mellom 12:00 og 18:00.

 

Tidenes største TONS merchtelt

Tons Of Rock er større enn noen gang, og med det så lager vi også det største merchteltet noen gang!

Teltet er rett ved inngangen, og i år vil det være 10 kasser med slusesystem som står klar for å ta deg imot og hjelpe deg så raskt som mulig. Vi vet hvor kjedelig det er å stå i kø, og gjør mye grep for at dette skal gå så effektivt som mulig.

Det er også en løsning for deg som ikke vil stå i kø! For i år kan du kjøpe merchandise via VIPPS, og hente det i pickup-point som er lokalisert mellom merchteltet og pariserhjulet. Alle TONS produktene er tilgjengelig, og vi vil prøve å få inn et utvalg av artist-merch også. Mer om dette lenger ned!

 

 

 

Kjøp merch mens du ser på konsert, hent det ferdig pakket

I år har vi i merch-teltet et eget pickup-point på siden inn mot pariserhjulet. Ved å gå inn på VIPPS, søk opp TONS OF MERCH eller søk opp med nummeret #666222.

Kjøp de produktene du ønsker via VIPPS, og i løpet av 30-60 minutter i perioden 13:00 til 22:00 så kan du komme innom og plukke opp bestillingen din.

Betalingen trekkes ikke før vår medarbeider har utlevert bestillingen din.