KISS, et av verdens mest ikoniske band innen rock. Photography: Jen Rosenstein

Verdensstjernene KISS til Norge!

Oslo, 02.11.2018

You wanted the best. You got the best. The hottest band in the World bekreftet til Norge og Tons of Rock! Sammen med legendene i Def Leppard, Dropkick Murphys, Gluecifer, In Flames, Mayhem og mange flere. Ingen band har vel inspirert flere hardrockere, og gitt generasjoner så mye glede med sine fantastiske show som KISS. Etter 45 år har rock n roll-legendene KISS kunngjort at de i 2019 drar ut på sin siste turné noensinne.I dag ble det kjent at det ikoniske livebandet med over 100 millioner solgte album er bekreftet til Ekeberg og Oslo med showet END OF THE ROAD.

Rekordsalg av billetter

Festivalen opplever massivt engasjement og flere av dagens bekreftede artister har lenge stått øverst på ønskelista til det norske publikummet. Tons of Rock skal være stedet der du får internasjonale giganter side om side med alle de spennende og kreative bandene som vokser frem i rock og metal sjangeren.

Norges største rockefestival Tons of Rock har ikke bare sikret seg to av rockens mest ikoniske band med KISS og Def Leppard. Neste års program er allerede omtalt som tidenes norske festival line-up med mer enn nok til alle. Det norske rock og metallpublikummet får nærmest hele ønskelista si med KISS, Def Leppard, Dropkick Murphys, Gluecifer, In Flames Behemoth, Mayhem, Ulver, Testament og mange flere.

Fullstendig programoversikt over Tons of Rock 2019. Illustrasjon: Remi Juliebø

KISS vil takke den norske fansen!

Alt vi har bygget og alt vi har erobret de siste fire tiår, kunne aldri ha skjedd uten millioner av fans over hele verden som har fylt klubber, arenaer og stadioner i løpet av disse årene. Dette blir den ultimate feiringen for de som har sett oss og en siste sjanse for de som enda ikke har opplevd oss, sier KISS som kommentar til lanseringen.

Et illustrert kart over Tons of Rock-festival og Oslo’s kjerne. Illustrasjon: Remi Juliebø

To av verdens mestselgende band på tre dagers rock og metalfest i Oslo

De britiske legendene i Def Leppard er også bekreftet til Tons of Rock. Britene har solgt over 100 millioner album, og nylig avsluttet de en stadionturne i USA med imponerende 1 million solgte billetter. I tillegg er de en av fem band i verden som har solgt mere en 10 millioner eksemplarer av to ulike album med Pyromania og Hysteria. Mange av dem her i Norge så på Ekeberg blir det garantert allsang og hitparade. Tons of Rock er på 5 år blitt en stor og anerkjent internasjonal festival. De ikoniske rockebandene ønsker å spille på festivalen. Og med neste års festivalprogram så er det lite tvil om at også publikum er fornøyd.